Δωρεάν Αποστολή/Τηλ. Παραγγελίες 2109945955

Τρόποι πληρωμής και παραλαβής

Πληρωμή και παραλαβή
1) Πληρωμή με πιστωτική και χρεωστική κάρτα

Στο κατάστημά μας έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε με κάρτες Πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμές κάρτες, VISA, MASTERCARD, MAESTRO και AMERICAN EXPRESS.

Για λόγους ασφαλείας τα στοιχεία της παραγγελίας αποστέλλονται στην τράπεζα για επιβεβαίωση και έγκριση συναλλαγής. Τυχόν καθυστέρηση στην εξέλιξη της παραγγελίας σας θα οφείλεται στην επιβεβαίωση των στοιχείων από την τράπεζά σας.
i) Παραλαβή μέσω courier:
Με αυτή τη μέθοδο παραλαβής δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής για αγορές ΑΝΩ των 19€ και η παραγγελία θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από εσάς ηλεκτρονικά. Η χρέωση του ποσού θα γίνει εφάπαξ και ΟΧΙ με δόσεις.
Για αγορές 19€ και ΚΑΤΩ ,θα υπάρχει 3€ χρέωση για αποστολή εντός Αθηνών και 3€ χρέωση για αποστολή επαρχία.Σε περίπτωση αντικαταβολής θα υπάρχει 2 € επιπλέον επιβάρυνση ,αντίστοιχα σε κάθε περίπτωση .

Με αυτό τον τρόπο πληρωμής δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής εκτός Ελλάδος.
ii) Παραλαβή από το κατάστημα
Για αγορά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα από το υποκατάστημα, που θαμας υποδείξετε είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η παρουσία σας (του κατόχου της κάρτας) μαζί με την αστυνομική σας ταυτότητα ή το διαβατήριο.
Όσον αφορά την πληρωμή σας μέσω πιστωτικής κάρτας, το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας ΚΟΥΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Κ ΣΙΑ ΟΕ συνεργάζεται με την τράπεζα ALPHA BANK, για τις online πληρωμές σας μέσω των πιστωτικών καρτών Visa και Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πραγματοποιούνται απ’ ευθείας στα ανώτερα συστήματα ασφαλείας της ALPHA BANK (Υπηρεσία ALPHA e-Pay), τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Εφ όσον επιλέξετε να ολοκληρώσετε την αγορά σας μέσω πιστωτικής κάρτας, θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον ολοκλήρωσης συναλλαγών της ALPHA BANK (DeltaPay), όπου εκεί θα εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της συναλλαγής, θα σας αποσταλεί ενημερωτικό email.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας , για λόγους ασφαλείας, δεν κρατάει τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας. όλη η συναλλαγή λαμβάνει χώρα στο ασφαλές site της ALPHA BANK (Alpha e-Pay).

Παραλαβή από το κατάστημα γίνεται με προπληρωμή με πιστωτική κάρτα , κατά την διάρκεια της παραγγελίας.


2) Πληρωμή με αντικαταβολή και παραλαβή μέσω courier.
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας μέσω courier, πληρώνοντας με αντικαταβολή. Επιβάρυνση 2€.

3) Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
ALPHA BANK IBAN : GR10 0140 1350 1350 0232 0005 470
EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN : GR10 0110 0890 0000 0894 4025 884
i) Παραλαβή μέσω courier:
Εάν επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας, θα πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας μαζί με τα έξοδα αποστολής,σε περίπτωση αγοράς κάτω των 20€.

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής μέσω mail στο info@cuca.grαναγράφοντας οπωσδήποτε και το μοναδικό αριθμό της παραγγελίας σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με e-mail στο info@cuca.gr το αποδεικτικό κατάθεσης αναγράφοντας οπωσδήποτε το μοναδικό αριθμό της παραγγελίας σας.
Σε αυτό το σημείο , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η τραπεζική επιβάρυνση για την μεταφορά χρημάτων ( έμβασμα ) με ΙΒΑΝ από άλλη τράπεζα , επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.
ii) Παραλαβή από το κατάστημα
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας σε τραπεζικό λογαριασμό και να παραλάβετε από το κατάστημά μας, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσετε το καταθετήριο με επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή με επικυρωμένη εξουσιοδότηση από δημόσια αρχή, αν δε παραλάβετε ο ίδιος, με τα στοιχεία του παραλήπτη.
4) Πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας από κάποιο υποκατάστημα Cuca
Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχει προηγηθεί ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία. Για παραλαβές από το κατάστημα,ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή με e mail για τις ώρες λειτουργίας.

Για παράδοση το Σάββατο με courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,00 € για όλες τις παραπάνω επιλογές.
Σε αποστολές εκτός Ελλάδος ,ΔΕΝ ισχύει καμία από τις παραπάνω χρεώσεις .Σε αυτή την περίπτωση , η επιβάρυνση ισχύει με κατάλογο διεθνών αποστολών . Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με ταχυδρομείο και διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα αποστολής.

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.
Στις μηχανές αναζήτησης σε κάποια προϊόντα μας εμφανίζονται "Σε απόθεμα" = Διαθέσιμο στην κεντρική μας αποθήκη ή στις αποθήκες των προμηθευτών μας .
Οι αποστολές πραγματοποιούνται με elta porta porta courrier.
Χρόνος παραδοσης :Αθήνα 1-2 εργάσιμες. Επαρχία 2-3 εργάσιμες.

*οι τιμές  των προιόντων στα φυσικά καταστήματα CUCA , ενδέχεται να διαφέρουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα cuca.gr

Zoom In
Close

Care Guide

Care Guide

Size Chart

Size Chart

Μείνετε Ενημερωμένοι.Κερδίστε 20% Έκπτωση!
Kωδ. Κουπονιού: Cuca001

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!